23 Ocak 2013 Çarşamba

ROC MİNESOL spf 40 GÜNEŞ KREMİ

 
ROC MİNESOL spf 40 GÜNEŞ KREMİ
 
 Yoğun krem kıvamında bir ürün ,birkaç yıl bu ürünü kullandım .Sadece güneşe çıkarken yüzüme kullandım alerji yapmadı.Çok az kullanmak yeterli ama çok yoğun olduğundan iyice yaymak gerekiyor yoksa beyaz kalıyor.Pişik kremleri kıvamında  bebeklere kulananılabiliyor.
 
 
Ürün bilgisi:
Cildin erken yaşlanmasının %80’inden güneş ışınları sorumludur.
Roc MINESOL® Güneş yaşlanmasına karşı 3.6.0. ile koruma sağlıyor...
3 ETKİ: Gelişmiş UV Koruma UVINUL A ve PARSOL 1789, TINOSORB M + S filtrelerinin etkisini güçlendiriyor.
ROC : Üstün performanslı UVB filtreleri bileşimi sayesinde güneş yanıklarına karşı etkin koruma sağlar.
ROC : Yeni ve güçlü UVA filtre sistemi ile güneş ışınlarının neden olduğu cildin erken yaşlanmasına karşı daha da etkin koruma sağlar. (5 yıldızlı Boots derecelemesinde yüksek düzeyde performans)
ROC : İçerdiği güçlü FEWERFEW PFE (%0,1) bitkisi ekstresi ile cildin doğal koruma sürecini uyararak hücrelerin bütünlüğünü korumaya yardımcı olur.
6 saat dayanıklı UV filtreleri güneşin zararlı etkilerine karşı sürekli koruma sağlar. Buğday polipeptitleri ile Fix Extreme (özel bağlama) teknolojisi ile ürünlerin en az 6 saat UV koruma sağlaması garantilenmiştir. O Parfüm içeren veya özel testlerde uygunluğu kanıtlanmış özel parfümler içeren formülleri ile MINESOL serisi ürünleri en hassas ciltlerde bile rahatlıkla kullanılabilir. Ürün, etkinliğinden ödün vermeden zevkle kullanım sağlar.. Kolay sürülen ve kadifemsi dokunuş bırakan yapıları, şık ve modern ambalajlarıyla zengin bir çeşit sunar. RoC MINESOL® ürünleri cildi hem güneş yanıklarına karşı, hem de uzun vadede görülebilecek kırışıklıklar, kahverengi lekeler, cilt hücrelerinde hasarlar veya hücre ölümü nedeniyle oluşan erken cilt yaşlanmasına, alerjiye yatkınlık ve cilt kanserlerine karşı etkili şekilde koruyor.
Not:Blogumda yayınladığım markalarla herhangi bir anlaşmam yada ortaklığım yoktur.Yayınladığım yazılar kendi kullandığım ürünlerin yada okuduğum kitapların vs. hakkında iyi yada kötü eleştriler yapmak yada tavsiye etmek amaçlıdır. 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı