23 Ocak 2013 Çarşamba

Vanilya kokulu eau de toilette (Kokucuk)

Vanilya kokulu eau de toilette
 
Bildiğiniz gibi çok ünlü markanın hani şu mankenleriyle de ünlü olan :) markanın vanilyalı ürünleri kapış kapış satılmaktadır.Vanilya deyip geçmeyin çok hoş insanı baymayan hafif bir koku ben kullanıyorum herkes beğeniyor size de tavsiye ederim.Son araştırmalara göre vanilya kokusu beyine kişinin aç olmadığına dair sinyaller yolluyormuş ayrıca vanilya kokusu depresyon için birebirmiş ve en iyi afrodizyak kokusuymuş.(Diğer yazımda gül kokusunu tanıttım)
 
 
 

Detaylar

Vanilya kokulu eau de toilette. 35 ml içerir.

Parfümün içindeki Vanilya notası; sandal ağacı ve bergamot notaları ile desteklenmiştir, ancak genel karakteri ile o çok tanıdık, tatlı mı tatlı vanilya çubukları gibi kokar.

Tek başına oryantal (oriental) veya lezzetli (gourmet) bir koku olarak kullanılabildiği gibi, "kokucuk" serisi içinde yer alan diğer kokular gibi onlarla kombine olarak, yani başka bir çeşidin üstüne sıkılarak da kullanılabilir.

Özellikle yanına amberi de alarak yasemin veya diğer beyaz çiçekler ile beraber kullanıma çok uygundur. Vanilya ve bergamot, "fougére" tabir edilen Guerlainade akorlarının vazgeçilmez içeriklerindendir.


Unutulmaması gereken, bu kokucuğun bakkalarda satılan ve içine şeker notaları (ethyl maltol) ilave edilmiş vanilya tozları kadar tatlı kokmadığıdır.

"kokucuk" serisi, teknik anlamda "akor" tabir edilen ve kompleks bir parfümü oluşturan katmanlardan oluşur. Tek bir notanın kokusunu taşırlar ve bu özellikleri nedeniyle başka kokuların üzerine sıkılmaya uygundurlar.


Ürün fabrikasyon olarak değil, el ile üretilmiştir.


Genel olarak "eau de toilette" formundaki kokularda konsantre parfüm miktarı %6-8 arasında değişmesine rağmen, "kokucuk"lar en az %12 parfüm konsantresi içerir; bu nedenle şaşırtıcı derece kalıcıdırlar.
 www.kokucuk.com


Kutusuz olarak şişe ile satılır.

Not:Blogumda yayınladığım markalarla herhangi bir anlaşmam yada ortaklığım yoktur.Yayınladığım yazılar kendi kullandığım ürünlerin yada okuduğum kitapların vs. hakkında iyi yada kötü eleştriler yapmak yada tavsiye etmek amaçlıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı